Val toch aan?


*remus*
Level 95
Levenspunten
100 %
Ervaring
24.83 %
Kracht
194
Vaardigheid
280
Snelheid
473
Levenskracht
302
Charisma
366
Intelligentie
196
Bescherming 14274
Schade 285 - 332
Attentie

Dit item wordt zielsgebonden zodra je het aantrekt!Karakteromschrijving

7 Beloften aan Jezelf

#1
…dat ik altijd opmerk hoe goed het leven is
Vier en waarder het leven dat je hebt. Waarder wie je bent. Het leven hoeft niet perfect te zijn om heerlijk te zijn. Tel je zegeningen, niet je problemen. Het kost niets om positief te zijn en het verandert de dingen zeker ten goede. Door jezelf te beloven dat je altijd kijkt naar de goede kant van het leven en er dankbaar voor te zijn, stel je jezelf automatisch in op vreugde.

#2
…dat ik stop met mezelf te vergelijken met anderen
Je hebt er niets aan om jezelf te zien als meer of minder dan iemand anders. Of het nu je buren, de een of andere beroemdheid of de mensen in je favoriete soap zijn, het vergelijken van jezelf met anderen geeft je meestal het gevoel dat je maar matig bent. Als je NU stopt met jezelf te vergelijken met anderen, is de enige persoon waarop je nog indruk hoeft te maken jij zelf.

#3
…dat ik altijd vriendelijk zal zijn tegen anderen
Open je geest voordat je je mond open doet. Laat een slecht humeur zich niet mengen met je woorden. Blijf rustig en ga eerst met je emoties om. Je zult alle tijd hebben om je stemming te veranderen, maar het zal moeilijk zijn woorden te herstellen die er verkeerd uit kwamen.

#4
…dat ik altijd vriendelijk zal zijn tegen mezelf
Wat zeg je tegen jezelf? Zijn het de inspirerende, troostende woorden die je tegen een vriendin zou zeggen? Of zijn het kleinerende opmerkingen of negatieve oordelen over jezelf? De manier waarop je tegen jezelf praat, heeft grote invloed op hoe jij je over jezelf voelt. Dus blijf bewust, en vraag jezelf af: ‘Als ik een vriendin had die altijd tegen mij zou praten zoals ik nu tegen mezelf praat, hoe lang zou die persoon dan mijn vriendin zijn?’

#5
…dat ik zal luisteren naar mijn lichaam en mijn geest
Als er iets mis is, schreeuwt je lichaam vaak harder dan je hoofd, maar hoor je het niet. Het is belangrijk om af te stemmen op tekenen van lichamelijke en geestelijke stress. Let op alle anders-dan-gewone symptomen zoals maagpijn, strakke spieren en terugkerende dromen. Beloof jezelf te letten op al die rode vlaggen.

#6
…dat ik niet zal toestaan dat een situatie mijn glimlach steelt
Neem in moeilijke tijden eens een moment om te pauzeren en om jezelf eraan te herinneren wie JIJ bent. Neem een momentje om na te denken over de dingen die echte en blijvende betekenis hebben in je leven. En lach dan over hoever je al bent gekomen. Iedereen kan gelukkig zijn in gemakkelijke tijden. Alleen iemand met een sterke ziel en met een echt hart kan een glimlach dragen in een moeilijke situatie. Het maakt niet uit hoe lang het duurt, het zal echt beter worden. Ga gewoon door. Uit moeilijke situaties groeien uiteindelijk de sterkste mensen.

#7
…dat ik mezelf met liefde en respect behandel
Als je van jezelf houdt, behandel je jezelf met evenveel liefde en respect als je beste vriendin. Je zult jouw tekortkomingen begrijpen en vergeven en je zult net zo lief zijn voor jezelf als voor de allerbelangrijkste mensen in je leven. Zelfliefde is een prioriteit als het gaat om een gelukkiger leven, maar het is een gewoonte die we het minst oefenen. Maak jezelf de belofte om liever te zijn voor de persoon die naar je terugstaart vanuit de spiegel.